Poziv na Meatout prisegu

| More

Pozivamo vas da se priključite velikoj međunarodnoj akciji i prisegnete za Svjetski dan bez mesa te da potaknete svoju obitelj, prijatelje i poznanike na Prisegu.

Svjetski dan bez mesa (Meatout) obilježava se početkom proljeća i simbolizira preporod i obnovu prirode, a sve nas potiče na zdravu, etičnu i ekološku prehranu temeljenu na povrću, voću, žitaricama i mahunarkama.

Prijatelji životinja, u suradnji s američkom neprofitnom organizacijom Farm Animal Rights Movement (FARM), pozivaju sve vas, vaše prijatelje i članove obitelji da na barem jedan dan odbacite mesne navike te istražite zdravu i suosjećajnu prehranu. Svjetski dan bez mesa je idealna prigoda i dan za svakoga da isproba biljnu hranu. Cjelovita, suosjećajna prehrana je zapravo vrlo jednostavna i zdrava...

Prisegnite za Svjetski dan bez mesa i pomozite nam spasiti 8.000 života na 20. ožujka, hraneći se veganski barem jedan dan!

KAKO PRISEGNUTI

Internetski obrazac za vašu prisegu možete naći ovdje.

VIŠE INFORMACIJA

Molimo Vas, ukoliko još niste, da pogldate video i tekstove na sljedećim linkovima:

60 milijardi života

Najbolje predavanje koje ćete ikad poslušati

Veganska prehrana postaje dio svakodnevnice

Vege recepti

POZIVI VOLONTERIMA

Molimo zainteresirane koji nam se žele aktivno priključiti u ovoj akciji da nam se jave na dva poziva koja smo objavili na našoj web stranici:

- tražimo osobe vične kuhanju s područja Zagreba, koji su nam spremni pomoći u pripremanju veganskih jela i kolača u našoj kuhinji u uredu ili u svome domu.

- tražimo djecu vegane i vegetarijance od petog do osmog razreda osnovnih škola s područja Zagreba koji uz roditeljsku suglasnost žele pomoći u ovom događanju.

Hvala i sretan vam svima Meatout!

Meatout prijatelji [ 239.97 Kb ]Meatout prisega [ 594.74 Kb ]Meatout prisega 1 dan [ 487.98 Kb ]Meatout prisega 1 tjedno [ 751.25 Kb ]Meatout prisega svaki dan [ 673.25 Kb ]

Vezane teme

Meatout prisega [ 442.53 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting