Marš za životinje 2018.

| More

Fotogaleriju Marša za životinje 2018. pogledajte ovdje.

Stiže još jedan Marš za životinje u organiziciji Prijatelja životinja i Udruge Pobjede, ovaj puta još brojniji, glasniji i popraćen raznim događanjima! Nemojte propustiti drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja. Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Na Maršu za životinje dobrodošli su svi kojima je stalo do životinja i želite dići glas za životinje koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima… Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih. Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Od ponedjeljka, 3. prosinca, Maršu će prethoditi niz raznih događanja koji će kulminirati samim Maršom. Pratite event i pogledajte program Tjedna prava životinja.

Nakon Marša tradicionalno nastavljamo druženje, izmjenjujemo dojmove i liječimo grlobolju od skandiranja na afteru u The Beertiji.

Marš za životinje održava se pod pokroviteljstvom Gradske Skupštine Grada Zagreba.

Potporu dali
Poznati
Inozemne udruge i stranke
Domaće udruge

Marš za životinje vol.2 , najava [ 472.78 Kb ]Marš za životinje, foto: Ana Mihalić [ 521.39 Kb ]Marš za životinje, foto: Ana Mihalić [ 665.68 Kb ]Marš za životinje, foto: Jelena Rašić [ 454.70 Kb ]Marš za životinje, foto: Jelena Rašić [ 420.03 Kb ]

Marš za životinje 2018.

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting