Poziv na prosvjed protiv transporta životinja

| More

21.11. u 11 sati pozivamo vas da zajedno skrenemo pozornost na patnju šest milijuna životinja koje se godišnje prevozi dulje od osam sati diljem Europe, pa tako i Hrvatske. Mučna putovanja životinja traju nerijetko i nekoliko dana, a na granicama kamioni stoje i po deset sati.

Stravične statistike o transportu životinja, kao i činjenica da je transport životinja potpuno nepotreban, neetičan i okrutan, traže jasno zalaganje za potpunu zabranu.

Okupljanje prosvjedne povorke je na Trgu maršala Tita, ispred HNK u 11 sati. Povorka kreće preko Frankopanske ulice i Ilice do Trga bana Jelačića, gdje će se kratko zadržati te nakon toga nastaviti kretanje Praškom ulicom i Zrinjevcem do Trga kralja Tomislava, gdje prosvjed završava. Nakon prosvjeda svi sudionici su pozvani na druženje u ured Udruge.

Pridružite nam se u glasnom prosvjedu protiv nezamislive okrutnosti koje se događaju na prometnicama, podignimo zajedno glas za nemoćne i obespravljene. Bitno je da nas bude što više, stoga ne propustite doći i pokušajte povesti nekoga.

Ukoliko želite sudjelovati u performansu koji će biti izveden tijekom prosvjeda javite se za više informacija.

Također, kampanji protiv transporta životinja možete pomoći i uplatom donacije s naznakom: 'Protiv transporta životinja'.

Vezane teme

Prosvjed protiv transporta životinja Index.hr 2 [ 86.22 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting