Komentari iz 2016.

| More

Trebamo se obrazovati, učiti i paziti svi na sve (priroda, životinje i ljudi), inače neće biti sreće za nikoga. Nekada sam se veselila Božiću. Sada mi je posebno teško jer samo slušam što će tko jesti, o kolinjima, viđam na autoputu krave i svinje u kamionima koje sigurno ne voze na pašnjake da dugo i zdravo žive. Znam da je tu i janjad koja se tek rodila, i ovce. Kada prolazim kraj tih kamiona najradije bih ih sve izvadila i uzela, ali tome nema kraja. Bojim se da je samo u Hrvatskoj za blagdane ubijeno preko dvadeset milijuna životinja... i kokoši, gusaka, purana, divljači... A ne znam što napraviti i kako da to prestane. Sada još i kada počnu pucati iz petardi... (Nisam stara pa nešto prigovaram i nema to veze s godinama, nego se sve životinje prestrave od toga pucanja, a to stvarno nije slavlje). Pa sam sretna da ste tu vi. Hvala na svemu što radite.

R. Š.
21. prosinca 2016.

Hvala na svim informacijama, receptima i linkovima; sve mi je bilo vrlo zanimljivo i vrlo korisno. S obzirom na to da nemam razumijevanje i podršku okoline, veganstvo mi je veliki izazov. To je moj etički izbor i nastojat ću u njemu živjeti.

V. Đ.
2. travnja 2016.

Hvala na iscrpnim tekstovima, na predivnim receptima i trudu koji ste uložili da mi objasnite i da mi pokažete put kojim trebam ići, a da sve životinje na zemlji zaslužuju da žive. Da... želim se nastaviti hraniti ovako, da… želim biti veganka i želim ljudima oko sebe približiti patnju životinja da bi razmislili o svojim potrebama i prehrani. Da za to ne mora patiti nijedna životinja. Nedostajat će mi vaši e-mailovi, nestrpljivo sam ih čekala. Nisam baš vična nekom pisanju, ali nadam se da ste shvatili što vam želim reći. Lijep pozdrav od još jedne veganke!

Ž. T.
31. ožujka 2016.

Član sam Udruge već drugu godinu za redom te sam dobila nekoliko vrsta letaka od vas. Voljela bih letke podijeliti ljudima u mojem mjestu. Molim vas da mi pošaljete još letaka te da na taj način volontiram u Udruzi.

P. V.
12. ožujka 2016.

Prezadovoljan sam Vege izazovom te vašim trudom koji ulažete. Vegetarijanac sam već par godina. Slučajno (a možda i ne?) poklopilo se da u vrijeme kada sam se prijavio na Vege izazov jednostavno sam počeo osjećati gađenje prema siru i jajima te postajem lagano vegan :). Sve vaše informacije bile su mi super, posebno one koje se tiču ekologije.

M. C.
21. veljače 2016.

Posjetim dosta često stranicu Prijatelja životinja odkuda mi i ova e-mail adresa, čak sam i od vas prije dvije ili tri godine na kućnu adresu dobila dosta brošurica i kuharicu (Mljac). Osviještena i zgrožena time što se sve radi životinjama i za što su sve iskorištavane te kako meso i životinjski proizvodi djeluju na ljudski organizam, tako sam i sama postala veganka prije par godina i još uvijek usavršavam takav način života, no međutim nikada nisam imala mogućnost priključiti se nekoj vrsti volontiranja ili potpisivanju nekih peticija. Voljela bi se više aktivirati po tom pitanju, pa me zanima kako se mogu priključiti po potrebi i kako mogu pomoći ?

A. B.
16. siječnja 2016.

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting