Politika o kolačićima

| More

Što su kolačići?

HTTP kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke koje koriste brojne današnje web-stranice, uključujući i našu (www.prijatelji-zivotinja.hr). Kolačići se koriste za spremanje malih količina podataka na Vaš uređaj (kompjuter, mobitel i sl.), prilikom Vaše posjete našoj web stranici. Oni nam pomažu u statističkom praćenju posjeta našoj web-stranici te generalno pružanju boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima saznajte na: wikipedia/HTTPkolacici

Koje kolačiće koristimo?

Kolačići koje koristimo pružaju podatke za Vaše bolje iskustvo posjete web-stranici, npr. Vaše jezične preferencije naše web-stranice (hrvatski, engleski).

Drugi kolačići skupljaju statističke podatke o posjećenosti naše web-stranice, koje dijelove web-stranice su najposjećenije, koliko dugo posjetitelji ostaju na našoj stranici, s kojeg uređaja pristupaju posjetitelji (mobitel, kompjuter), koliko puta je neki naš Youtube video pogledan i sl.

Zbog toga nam kolačići pomažu i u planiranju boljeg sadržaja web-stranica.
Budući da naša web-stranica sadrži i poveznice na druge stranice, napominjemo da nismo odgovorni za sadržaj ostalih, vanjskih web-stranica trećih strana koje mogu i ne moraju sadržavati kolačiće. Za više informacija o njihovim kolačićima, pročitajte njihove Politike o kolačićima.

Primjerice, kada s naše web stranice kliknete na link koji vodi na našu Facebook stranicu, pročitajte koje kolačiće prikuplja i obrađuje Facebook: hr.facebook.com/policies/cookies

Vrste kolačića:

Nužni kolačići

Ova vrsta kolačića je nužna za funkcioniranje web stranice i mi ih u svojem sustavu ne možemo isključiti. No, Vi ih možete isključiti u postavkama svojeg internetskog preglednika.

Opcionalni kolačići

Vrsta kolačića koji prate posjete web-stranici i ponašanje prilikom posjete. Podaci koje ovi kolačići prikupljaju se zajednički skupljaju i statistički obrađuju te su stoga anonimni. Ove kolačiće također možete sami isključiti, no u tom slučaju mi nećemo imati povratnu informaciju o posjećenosti web-stranice koja nam pomaže u radu.

Koliko se dugo kolačići čuvaju?

Postoji nekoliko vrsta kolačića ovisno o njihovom vremenskom roku trajanja:

Kako možete upravljati kolačićima?

Imate mogućnost u svakom trenutku onemogućiti kolačiće uz pomoć postavki Vašeg internetskog preglednika. Slijedite upute za pomoć u Vašem internetskom pregledniku ili na njihovim web-stranicama za onemogućavanje kolačića s naše ili bilo koje druge web-stranice. Možete i odlučiti ubuduće trajno blokirati postavljanje kolačića s naše ili ostalih web-stranica.

Za pojedinosti posjetite službenim web-stranicama preglednika:

Mozilla Firefox
Internet Explorer
Chrome
Safari

Novosti i kontakt

Iako smo ovdje naveli kako trenutno koristimo kolačiće, postoji mogućnost da se s vremenom izmjenama na našoj web-stranici promijeni i način na koji koristimo kolačiće i vrste kolačića koje su vezani za našu stranicu. Podatak o zadnjoj reviziji ove Politike stoji u potpisu.

Ako imate dodatnih pitanja oko ove Politike, slobodno nam se obratite:
Prijatelji životinja, Jurišićeva 25, 10 000 Zagreb, pz@prijatelji-zivotinja.hr

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting