Webshop Prijatelja životinja

| More

webshop [ 755.52 Kb ]

Došao je i taj divan dan, kada vam, prijatelji dragi, možemo i službeno reći - otvorili smo društveno poduzeće!

Dobro, 'ajmo iskreno :) - otvoreno je još 2019. godine, ali znate kako to ide s hrvatskom birokracijom... Dobro, ajmo još malo iskreno – i mi smo malo krivi jer uvijek si zadajemo previše posla.

A zašto je to tako lijepo i divno i čemu se mi toliko veselimo? Što zapravo znači društveno poduzeće općenito i što sada poduzeće Za Prijatelje životinja d.o.o. znači za dobrobit životinja i ljudi u Hrvatskoj i šire? Pa, primarni je cilj društvenog poduzeća njegov društveni utjecaj, a ne generiranje dobiti za vlasnike. Stoga, 100 % od svake kune ići će samo i isključivo na kampanje, akcije, nastojanja i rad na zaštiti i pravima svih životinja, ali i na dobrobit zaposlenih u poduzeću, u vidu zaposlenja osoba s raznim zdravstvenim poteškoćama ili marginaliziranim skupinama.

Unutar tog društvenog poduzeća otvorili smo i našu web-trgovinu, gdje možete kupiti majice, torbe i dukse za sebe i svoje najmilije! U skladu s ciljevima poduzeća i stavovima Udruge, svi artikli ukrašeni su certifikatima Vegan i Fair Wear Leader. Na manje ne pristajemo!

Želite svijetu poručiti da krzno nije kul? Da su pajceki naši prijatelji? Da nije OK testirati na životinjama? Pokažite to odabirom majica, duksi ili ruksaka koje smo pažljivo za vas pripremili, a čekaju vas još mnoga iznenađenja.

https://shop.prijatelji-zivotinja.hr/

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting