Prijavnica za Vege izazov

| More

Pozivamo vas na Vege izazov, od 1. listopada 2013., Svjetskog dana vegetarijanstva, pa sve do 1. studenog, Svjetskog dana veganstva. Prijaviti se i ispuniti prijavnicu možete i nakon 1. listopada.

Kroz Vege izazov građane se želi potaknuti na promjenu prehrambenih navika i prihvaćanje vegetarijanskog ili, još bolje, veganskog načina prehrane i razmišljanja.

Prijavite se čim prije i predložite i drugima da sudjeluju u Vege izazovu! Time činite pozitivne promjene za životinje, okoliš i vlastito zdravlje.

Kao zahvalu za takav korak, svi prijavljeni dobit će koristan dar kako bi se bolje upoznali s veganskom prehranom. Tijekom trajanja Vege izazova na web-stranici Prijatelja životinja svakodnevno će se izmjenjivati ukusni vege recepti.

Za lakše snalaženje u kuhinji i veganske recepte ukusnih jela na raspolaganju je rubrika Veganska kuharica, dok se korisne informacije nalaze i u rubrici 'Prehranom do zdravlja', kao i na www.veganopolis.hr i www.zeleni-ponedjeljak.com.

Na biti-vege.prijatelji-zivotinja.hr može se pročitati internetsko izdanje zanimljive i informativne knjige 'Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan' britanske autorice Juliet Gellatley.

U Hrvatskoj živi preko 150 tisuća vegetarijanaca i vegana, a njihov broj svakim danom raste i kod nas i u svijetu. Poznate osobe poput Mikea Tysona, Emily Deschanel, Olivije Wilde, Tobeyja Maguirea, Woodyja Harrelsona, Jareda Leta, Ellen DeGeneres i mnogih drugih odlučili su svoj vege izazov uključiti u svakodnevni život te su odabrali veganstvo radi zdravlja, životinja i okoliša.

Idejni začetnik i inicijator Vege izazova je tvrtka Lush koja svoje proizvode ne testira na životinjama.

Vege izazov završava Svjetskim danom veganstva, ali za neke ne mora završiti - odluka je na vama!

Čestitamo vam na sudjelovanju i želimo svima prijavljenima da uživaju u Vege izazovu i čarima veg(etarij)anskog načina prehrane.

Vezane teme

Vege izazov [ 6.67 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting