08.07.24. ZeGeVege ove godine tri dana

| More

16. izdanje ZeGeVege festivala održivog življenja 6., 7. i 8. rujna

- Veganska oaza na Europskom trgu u dobrom ozračju s velikim brojem izlagača

16. izdanje ZeGeVege festivala održat će se na Europskom trgu 6., 7. i 8. rujna od 9 do 21 sat, prvi puta u trajanju od tri dana. Popularni festival održivog življenja jedinstvena je prilika svima da se upoznaju s raznovrsnim veganskim delicijama, ekološkim i u potpunosti biljnim proizvodima, koji nisu testirani na životinjama.

Prijatelji životinja u sklopu prve najave ističu što sve očekuje posjetitelje na 16. ZeGeVege festivalu: „Pridružite nam se u rujnu i otkrijte užitak ukusnih veganskih proizvoda i jela namjenjenih svima, otkrijte nove okuse i inspirirajte se za vlastite kulinarske avanture. Prošećite među štandovima s ekološki prihvatljivim proizvodima, od prirodne kozmetike do dodataka prehrani. Saznajte više o veganstvu, zdravoj prehrani, ekologiji i održivom načinu života kroz edukativne panoe i zanimljive govore onih koji će rado podijeliti svoja iskustva koja im pomažu voditi humaniji način života.”

ZeGeVege festival organizira udruga Prijatelji životinja na neprofitnoj osnovi, s ciljem promoviranja veganskog načina života kao održivog i suosjećajnog izbora za ljude, životinje i planetu. Na ZeGeVege festivalu svi su dobrodošli, a posebno oni koji su radoznali i žele isprobati razne vrste biljnih proizvoda i jela.

ZeGeVege festival, zbog svoje zelene politike, golemi je doprinos stvaranju održivog i zdravijega društva i kao takav iznimno važan događaj, kojim se mogu ponositi i Zagreb i Hrvatska. Kroz ukusnu i zdravu ponudu, razne degustacije i promocije, zanimljive restorane te edukativni program posjetitelji iz prve ruke uče o smanjenju potrošnje prirodnih resursa, smanjenju zagađenja okoliša i vlastita ugljičnog otiska te sprječavanju klimatskih promjena. ZeGeVege, na kojemu se mogu izlagati isključivo namirnice biljnog podrijetla, prilika je da se vidi koliko svakodnevno raste veganska ponuda u Hrvatskoj i koliko je dostupna svima.

Prijatelji životinja pozivaju sve zainteresirane da ispune prijavnicu za volontiranje, a više informacija o ZeGeVege festivalu održivog življenja nalazi se na www.zegevege.com.

zegevege 2024 [ 99.24 Kb ]

Vezane teme

10 razloga za 10 godina ZeGeVege festivala [ 475.62 Kb ]

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting