Radionica kuhanja 20.12.2014.

| More

Posljednja ovogodišnja radionica kuhanja bila je posvećena blagdanskim jelima. Kao predjelo, pripremljen je humus - namaz od slanutka, a potom su polaznici naučili kako pripremiti vegansku sarmu. Za desert svi su uživali u ukusnom kolaču od maka sa snježnim preljevom.

Zahvaljujemo bio&bio na donaciji namirnica korištenih na radionici!

Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 113.94 Kb ] Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 131.23 Kb ]
Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 297.20 Kb ] Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 105.77 Kb ]
Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 187.20 Kb ] Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 224.45 Kb ]
Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 47.87 Kb ] Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 104.26 Kb ]
Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 105.23 Kb ] Radionica kuhanja 20.12.2014. [ 96.59 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke