Razveselite sebe i pridonesite pravima životinja

| More

Iznova smo u prilici da vas razveselimo: svi oni koji do kraja 2017. godine postanu članovi i uplate članarinu za ovu godinu imaju priliku dobiti poklon-paket kozmetičkih proizvoda veganskog sastava brenda Sapunoteka. Članarina iznosi 120 kuna godišnje, a vrijednost Sapunotekina dara je višestruko veća. Bit će dodijeljen jedan poklon-paket, sretni dobitnik bit će izvučen slučajnim odabirom, a rezultat ćemo objaviti javno.

Ovom inicijativom željeli bismo vas i potaknuti da etički birate i kupujete kozmetičke proizvode, odnosno koristite one koji nisu testirani na životinjama te ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Svaki put kada ne kupite kozmetiku tvrtki koje testiraju na životinjama, dajete izravan doprinos spašavanju kunića, miševa, zamoraca, pasa i drugih životinja na kojima se vrše okrutna testiranja s mučnim posljedicama za njih.

Odabirom veganske kozmetike činite sjajnu stvar i za sebe, ne samo za životinje. Najčešći životinjski sastojci u kozmetici su ekstrakti mokraće krava i konja, dijelovi buba i insekata od kojih se kozmetičkim proizvodima dodaju boje, masnoća koja se vadi iz vune ovaca… Svi ovi sastojci ne samo da ugrožavaju životinje i njihove živote nego uglavnom nemaju nikakve dobrobiti za našu kožu te često znaju biti i vrlo štetni.

Svojim potrošačkim odabirima možemo se izravno suprotstaviti okrutnosti i iskorištavanju životinja. Utjecaj koji imamo kao potrošači uspješan je način postizanja promjena!

Još jednom podsjećamo da nam je nužna vaša podrška u obliku članarine ili donacije kako bi naš rad bio moguć, između ostalog, i na daljem promoviranju korištenja kozmetike nastale bez okrutnosti prema životinjama te borbi protiv testiranja na životinjama.

Stoga vas molimo za uplatu članarine ili donacije jer time izravno pomažete životinjama i dio ste pokreta za njihova prava, a mi vam unaprijed od srca zahvaljujemo.

Vaši Prijatelji životinja

Sapunoteka [ 563.68 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting