Zamolba za uplatom godišnje članarine

| More

Dragi naši članovi,

javljamo se kako bismo vas zamoliti za podršku našem radu i zajedničkoj borbi za prava životinja.

Aktivnosti su mnoge, a i problemi poput pokušaja uvođenja novog načina iživljavanja na životinjama pomoću lova lukom i strijelom, što nastojimo spriječiti.

Kako biste nam pomogli u daljnjoj borbi za prava životinja i pomogli nam u edukaciji građana, molimo vas, ako još niste, za uplatu članarine za 2015. godinu. Svaka uplaćena članarina iznimno nam je dragocjena i omogućava da se lakše i bolje usredotočimo na rješavanje problema s kojima se životinje suočavaju.

Našim članovima osiguravamo mnoge i raznolike pogodnosti, od kojih ovom prilikom izdvajamo brojne popuste za članove, mogućnost dobivanja besplatnog ručka u Vegehopu i kupone za kupovinu u trgovinama bio&bio.

Više je mogućnosti plaćanja članarina i donacija: Pay palom, u dvije rate, putem trajnog naloga, žiro-računa ili osobno u uredu i na info-štandovima Udruge. Sve informacije o tome možete pronaći ovdje.

Pomoći nam možete i volontiranjem, doniranjem svojih usluga i odabirom hrane AMI za vaše četveronožne članove obitelji ili odabirom nekih od proizvoda Vegefino za vas, s obzirom na to da kupnjom tih proizvoda ne samo da utječete na sudbinu životinja nego će tvrtke koje ih prodaju svakom kupnjom donirati našoj udruzi donaciju.

Zahvaljujemo vam na svoj dosad pruženoj podršci i razumijevanju.

Srdačno,

vaši Prijatelji životinja

Vezane teme

Prijateljstvo [ 72.81 Kb ]

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting