Radionice prirodne kozmetike

| More

Ove jeseni Bio Terra kreće s ciklusom radionica prirodne kozmetike u suradnji s udrugom Prijatelji životinja. Naučite izrađivati prirodnu kozmetiku koristeći samo vrhunske sastojke uglednih proizvođača. Na radionicama ćemo naučiti kako izraditi prirodne kreme za lice, balzame za usne, maske za lice, tonike, kupke, reume, pilinge, uljne mješavine za njegu lica i tijela i još mnoge druge prirodne proizvode.

Broj polaznika je ograničen pa Vas stoga molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili da se javite u Bio Terru (Stara Vlaška 7, Zagreb). Termin održavanja iduće radionice je 3. 11. 2015. s početkom u 17 sati u prostoru udruge Prijatelji životinja (Jurišićeva 25, Zagreb). Radionica će trajati 4 školska sata.

Voditeljice radionica su Meri Filipović, magistra nutricionizma i fitoaromaterapeutkinja, i Snježana Kolobarić, magistra molekularne biologije, profesorica biologije i obiteljska aromaterapeutkinja. Cijena radionice je 150 kn, a 5 % od svake uplate za radionicu izdvaja se kao donacija za pomoć u radu Prijateljima životinja. Sve proizvode koje izradite za vrijeme radionica nosite doma.

Dobrobiti prirodne kozmetike:

Aromaterapija djeluje na tijelo, um i duh. Miris eteričnog ulja koje upotrijebimo može vrlo snažno djelovati na naše emocije.

Ako želite naučiti izrađivati kremice s mirisom lavande, smilja, bušina, itd. - prijavite se na radionice Bio Terre. Izradite kreme, balzame i uljne mješavine prema svojim potrebama, uvijek svježe i prirodne. Naučite o biljnim uljima avokada, badema, marelice, makadamije, i kako ih kombinirati međusobno i s eteričnim uljima. Naučite što su hidrolati, kako djeluju, kojim hidrolatima tretirati određeni tip kože i još puno toga.

Vaši susjedi i prijatelji jako će brzo primijetiti poboljšanje stanja Vaše kože a dugoročno će doći i do poboljšanja Vašeg zdravlja, jer sve što nanosite na kožu jako brzo dospije u krvotok i do svih stanica našeg organizma.

Rezervirate svoj termin na broju telefona 01/ 4840 645 ili se javite u Bio Terru u Staroj Vlaškoj br. 7 u Zagrebu.

Vezane teme

bio terra [ 72.38 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting