01.10.05. Koncert povodom Dana vegetarijanstva

| More

U sklopu Dana prijatelja životinja na Svjetski dan vegetarijanstva, 1. listopada, Prijatelji životinja pozivaju na besplatni koncert i vegansku degustaciju.

Koncert će se održati u Boogaloo klubu (OTV dom, Vukovarska 68), ove subote, 1. listopada, s početkom u 21 sat, a nastupit će Flyer, Brain holidays, Hakoona matata, Stillness, Antenat, Scroll i Fraktura mozga.

Ovim koncertom, kao i veganskom degustacijom prije početka koncerta, Prijatelji životinja pridružit će se mnogim udrugama i organizacijama za prava i zaštitu životinja, kao i institucijama, gradovima i građanima širom svijeta u obilježavanju svjetskog Dana vegetarijanstva kako bi se potaknulo na razmišljanje o etičkoj, ekološkoj i zdravoj prehrani.

Dani prijatelja životinja bit će obilježeni i nizom drugih događanja kao što su info štandovi, degustacije, predavanja, projekcije, akcije, performansi i prosvjedi.

Sponzori koncerta su Boogaloo, Iskon, Lush, Yamaha, Annyer, Bosch, Encian i Annapurna.

Dani prijatelja životinja 1.10.05. - plakat koncertaDani prijatelja životinja 1.10.05. - koncert dDani prijatelja životinja 1.10.05. - koncert e

Vezane teme

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting