27.06.14. Darijo Brzoja protiv napuštanja životinja

| More

Prijatelji životinja najavljuju novu kampanju s ciljem sprječavanja napuštanja životinja za vrijeme godišnjih odmora

- U četvrtak 26. lipnja u 11 sati održano snimanje za kampanju "Obitelj na more, pas na ulicu?!"

Mlad i uspješan meteorolog i voditelj vremenske prognoze na Novoj TV te vegan, Darijo Brzoja, novo je zaštitno lice kampanje Prijatelja životinja. Kampanji se priključio kako bi skrenuo pozornost na napuštanje životinja, te pozvao na udomljavanje.

Darijo će se u srpnju pojaviti na City Lights i jumbo plakatima putem kojih će poticati ljude da ne napuštaju svoje životinjske prijatelje.

U ljetnim mjesecima, s početkom godišnjih odmora, sve je više napuštenih životinja, posebice pasa i mačaka. Ovom kampanjom, Darijo želi poručiti da napuštanje životinja nije opcija ni rješenje, budući da životinje možemo povesti sa sobom na ljetovanje ili im osigurati privremeni smještaj kod obitelji, prijatelja, u hotelu za pse ili pak unajmiti osobu za privremeno čuvanje.

Snimanje za kampanju realizirano je u suradnji s fotografom Goranom Matijašecom dok se za šminku pobrinula Nives Spajić.

Na snimanju su sudjelovali i psi iz azila Dumovec, kako bi se ujedno potaknulo udomljavanje.

Darijo Brzoja protiv napuštanja 1 [ 183.34 Kb ]Darijo Brzoja protiv napuštanja 2 [ 181.49 Kb ]Darijo Brzoja protiv napuštanja 3 [ 201.53 Kb ]Darijo Brzoja protiv napuštanja 4 [ 170.86 Kb ]Darijo Brzoja protiv napuštanja 5 [ 201.81 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting