27.05.10. Možemo li, pardon, želimo li bolje?

| More

Posljednje predavanje iz ciklusa 'Priče iz tanjura' održat će se 27. svibnja 2010., 19 sati, Kulturno informativni centar, Preradovićeva 5, Zagreb.

Pozivamo vas na posljednje u nizu predavanja ciklusa 'Priče iz tanjura' koje će biti osobito zbog dvije činjenice; prvo, ovaj put ćete moći opušteno i mirno disati tijekom cijeloga predavanja i završiti ga sa smiješkom na licu, a drugo, predavač će se ovaj put pridružiti publici u gledanju dva kratka, ali vrlo lijepa i inspirativna filma. Osim gledanja filmova bit će vremena i za otvoreni razgovor.

Čak i ako niste bili niti na jednom od prošlih predavanja, nećete osjećati nedostatak niti ćete se osjećati neprimjereno. Stoga, ako je takav slučaj, ne propustite barem ovo. Svi koji ste bili barem na jednom od prošlih predavanja... hmm... nemate što razmišljati i zasigurno već znate kako ćete provesti četvrtak navečer!

Možemo li, pardon, želimo li bolje?... Dođite i saznajte ili barem podijelite svoje sumnje i nedoumice!

Vidimo se!

Možemo li, pardon, želimo li bolje? 1 [ 120.20 Kb ]Možemo li, pardon, želimo li bolje? 2 [ 58.13 Kb ]Možemo li, pardon, želimo li bolje? 3 [ 57.34 Kb ]Možemo li, pardon, želimo li bolje? 4 [ 53.70 Kb ]

Vezane teme

Janje [ 21.75 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting