15.06.13. Udomi drugog!

| More

Prijatelji životinja pozivaju na udomljavanje druge kućne životinje preko akcije 'Udomljavanje je fora'

- Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića, 15. lipnja 2013. od 9 do 15 sati: iskustva udomitelja više životinja

Prijatelji životinja sudjelovat će u drugoj ovogodišnjoj akciji 'Udomljavanje je fora' koju organiziraju Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo. Akcija će se održati u subotu, 15. lipnja 2013., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Ovom prilikom Prijatelji životinja žele pozvati sve na udomljavanje druge životinje, odnosno žele potaknuti savjesne skrbnike da, uz psa ili mačku o kojima skrbe, pruže dom još jednoj životinji.

Prednost udomljavanja više životinja je što jedna životinja neće biti sama kada je skrbnik odsutan, već će imati društvo za igru i bit će smirenija i sretnija. Naravno, pri udomljavanju više životinja važno je da skrbnici imaju uvjete za dugogodišnju odgovornu skrb o njima.

Posjetitelji će moći dobiti više informacija o udomljavanju napuštenih životinja te potpisati peticije za zabranu držanja pasa na lancu i za zabranu ubijanja životinja u skloništima. Svoja iskustva i savjete o suživotu nekoliko životinja u obitelji podijelit će udomitelji i poznate osobe koje imaju više od jedne životinje, kao što su Viktor Drago, Željko Krznarić, Zoran Mrvoš i Luis Ibanez. Preko fotografija bit će predstavljena legla mačića koje je s ulice spasila skupina volontera Prave šape i koje građani mogu udomiti.

Prijatelji životinja apeliraju na sve da ne kupuju životinje, već da se udomljavanjem pomogne onima kojima je pomoć uistinu potrebna.

Peticiju za zakonsku zabranu usmrćivanja životinja u skloništima možete potpisati ovdje, a peticiju za zabranu držanja pasa na lancu ovdje.

Udomi drugog! [ 147.55 Kb ]Udomi drugog! [ 162.51 Kb ]Udomi drugog! [ 239.70 Kb ]Udomi drugog! [ 113.23 Kb ]Udomi drugog! [ 118.15 Kb ]Udomi drugog! [ 136.31 Kb ]Udomi drugog! [ 117.30 Kb ]Udomi drugog! [ 128.73 Kb ]Udomi drugog! [ 130.15 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting