06.12.19. Promijenimo igru - volonteri to mogu

| More

Povodom Međunarodnog dana volontera, Prijatelji životinja pozivaju na druženje uz veganske kolače

volonteri [ 331.78 Kb ]

- 6. 12. od 17 sati volontersko druženje i projekcija filma „The Game Changers” – poziv na aktivizam

Povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, udruga Prijatelji životinja organizira druženje volontera, članova i svih zainteresiranih za rad Udruge. Uz toplo varivo, veganske kolače i razgovor o svim mogućnostima volontiranja, u petak 6. prosinca 2019. od 17 sati u prostoru udruge Prijatelji životinja u Jurišićevoj 25 u Zagrebu održat će se i besplatna projekcija nedavno objavljenog dokumentarnog filma „The Game Changers”. James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Lewis Hamilton i Novak Đokovic samo su neki od slavnih producenata ovog dojmljivog dokumentarca koji govori kako se aktivizmom može učiniti pozitivna promjena u društvu.

„Ovaj Međunarodni dan volontera posvećujemo našim dragim volonterima zbog kojih danas Prijatelji životinja imaju mogućnost aktivnije i s više predanosti zalagati se za prava i zaštitu životinja i održiv način života. Mnogi naši projekti, sajmovi, festivali, akcije, prosvjedi, performansi, degustacije i razna događanja ne bi bili mogući bez marljivih i spretnih ruku, velikih srca i otvorenog uma naših volontera i članova kojima ovim putem zahvaljujemo”, kaže Emanuela Poturica iz udruge Prijatelji životinja.

„Osim dobre zabave, puno smijeha, veselja, dobre energije, kao i kvalitetnih informacija i edukacije koje dobijemo kao volonteri, te bez obzira na težinu i zahtjevnost zadatka, najbolji je osjećaj ponosa što sam kao volonter dio pozitivne promjene u ovom društvu koje to itekako treba”, rekao je Dario Sekušak, jedan od volontera udruge Prijatelji životinja.

Na druženju u udruzi Prijatelji životinja svi zainteresirani moći će dobiti više informacija i o mogućnosti sudjelovanja na velikom performansu koji se planira povodom nadolazećeg Dana prava životinja. Za performans se može prijaviti preko prijavnice na webu Prijatelja životinja koji traže što više volontera kako bi zajedno što jasnije skrenuli pozornost na patnju životinja i nužnost promjene našeg odnosa prema njima.

Prijatelji životinja pozivaju sve da obilježe Međunarodni dan volontera aktivnim priključivanjem udrugama i podrškom volonterskim udrugama. Poručuju da su svi dobrodošli na druženje koje tim povodom organiziraju, kao i da ne propuste besplatnu projekciju filma „The Game Changers”.

Više informacija o događanju povodom Međunarodnog dana volontera i prijavnica za performans povodom Dana prava životinja na koji se svi mogu prijaviti nalaze se ovdje.

Galeriju fotografija od druženja možete pogledati ovdje.

Foto: Ana Mihalic [ 166.11 Kb ]Projekcija filma [ 67.70 Kb ]

Vezane teme

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting